Stuvstagården

Stuvstagårdens demensboende ligger centralt i Stuvsta centrum med närhet till apotek, bank, affärer samt postservice.

Vi har 24 enrumslägenheter med toalett och dusch, som varierar i storlek mellan 24 och 42 kvadratmeter. Vissa lägenheter har balkong eller utgång till altan. Du får möblera din lägenhet med dina egna möbler, med undantag för sängen som ingår. Det finns gemensamt kök, vardagsrum och tvättstuga.

Personal finns på plats dygnet runt

Vi har medicinskt ansvar dygnet runt och det finns alltid personal i tjänst. Sjuksköterska tjänstgör dagtid på vardagar, övrig tid kan personal kalla på joursjuksköterska. Läkare kommer på planerade besök en gång i veckan eller vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast besöker de boende vid behov.

God och personligt anpassad vård och omsorg

Vi arbetar med individanpassade aktiviteter för dig i olika vardagssituationer för att behålla och om möjligt också utveckla dina egna resurser. Vi strävar efter att skapa en god gemenskap med trevlig samvaro, så att du ska känna dig trygg, få stimulans och kunna vara så aktiv som möjligt utifrån din egen förmåga. 

Aktiviteter och gemenskap

Vi ordnar olika aktiviteter som du kan delta i om du vill och efter egen förmåga. Aktiviteterna sker individuellt och i grupp. Vi spelar spel och läser tidningar, lyssnar på musik och tittar på film. Många tycker att det är trevligt att sitta ute på vår fina terrass och dricka kaffe eller ta en promenad i omgivningarna med sällskap. I samarbete med vår seniorträff ordnas underhållning regelbundet.  

Kontakta oss

Besöksadress:
Segersminnevägen 1B
141 40 Huddinge

Telefon:
08-535 310 76


Enhetschef:
Inger Wirhester
inger.wirhester@huddinge.se

Uppdaterad 6 juli 2017

Var informationen till din hjälp?