Besök på våra äldreboenden

Besöksförbud

För att förhindra spridningen av coronaviruset covid-19 gäller besöksförbud på alla äldreboenden i Sverige enligt beslut av regeringen. Besöksförbudet gäller från den 1 april.

Läs mer på huddinge.se/corona

Säkra mötesplatser

Du som vill träffa en närstående som bor på ett av våra äldreboenden kan göra det på våra särskilda mötesplatser som har en skiljevägg i plexiglas. Vänligen observera att besöksförbudet fortfarande gäller och att alla besök måste bokas i förväg.

Läs mer på huddinge.se/sakra-motesplatser

Jämför äldreboenden

Björnkulla

Björnkulla är uppdelat i två enheter varav en är ett profilboende med finsk inriktning.

Visa jämförlistan

Ekgården

Ekgården är en del av Stortorps äldreboende som ligger i ett naturskönt parkområde vackert beläget vid strandkanten av sjön Drevviken.

Visa jämförlistan

Kullagården

Kullagården är en del av Stortorps äldreboende som ligger i ett naturskönt parkområde vackert beläget vid strandkanten av sjön Drevviken.

Visa jämförlistan

Nygården

Nygården är en del av Stortorps äldreboende som ligger i ett naturskönt parkområde vackert beläget vid strandkanten av sjön Drevviken.

Visa jämförlistan

Stuvstagården

Stuvstagårdens demensboende ligger centralt i Stuvsta centrum med närhet till pendeltåg, apotek, bank, affärer och postservice.

Visa jämförlistan

Västergården

Västergården är byggt 2012 och ligger i Rosenhill, två kilometer från Huddinge centrum.

Visa jämförlistan

Ängsgården

Ängsgården är en del av Stortorps äldreboende som ligger i ett naturskönt parkområde vackert beläget vid strandkanten av sjön Drevviken.

Visa jämförlistan