Huddinge kommuns hemtjänst

Informationen på den här sidan gäller insatserna hemtjänst, ledsagning och avlösning enligt SoL.

Presentation av utföraren

Huddinge kommuns hemtjänst arbetar utifrån den gemensamma värdegrunden gott bemötande, trygghet, kunskap, respekt och mening. Vi har lång erfarenhet att erbjuda hemtjänst och omsorg med god service av kunnig personal dygnet runt. Med vår hjälp ska du kunna leva ett tryggt och självständigt liv. Vår personal ger ett gott bemötande och har ett respektfullt och professionellt förhållningssätt.

Tillsammans med dig vill vi planera och utforma hur tjänsterna och servicen ska utföras. Du får hjälp av utbildad och erfaren personal som utför sitt arbete med respekt för din integritet och självbestämmande.

Varje kund får en utsedd kontaktperson som du kan byta om ni inte skulle trivas ihop. Vi erbjuder dig ett välkomstsamtal där vi går igenom insatserna och gör en genomförandeplan tillsammans.

Dina önskemål och synpunkter är en viktig utgångspunkt i vårt kvalitetsarbete. Vi är måna om att ständigt förbättra oss, vi ser eventuella klagomål och synpunkter som en möjlighet att utveckla och höja kvaliteten inom vår verksamhet.

Vi är sammanlagt ungefär 200 anställda. För att vi alltid ska ha nära till dig som kund har vi lokala kontor över hela Huddinge kommun. Vi är utföraren som ger dig hemtjänstinsatser på natten.

Kompetens och erfarenhet

Vi har utbildade undersköterskor, vårdbiträden och mentalskötare med lång erfarenhet av att arbeta med personer i olika åldersgrupper med varierande diagnoser och behov. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och all vår personal utbildas för att möta de behov som finns inom olika områden, till exempel demenssjukdomar, psykisk ohälsa, beroendeproblematik och syn- och hörselskador.

Språkkunskaper

Vår personal har bakgrund i olika länder vilket kan göra det möjligt för dig att få personal som kan ditt språk, även om det är ett annat än svenska.

Matservice

Vi erbjuder färdiga matlådor med näringsrika och goda rätter som du väljer från en matsedel. Maträtterna finns även som anpassad kost, till exempel vegetarisk eller lättuggad. Om du har fått beslut om hemlagad mat kan vi laga enklare maträtter efter dina önskemål.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder inga tilläggstjänster.

Vi vänder oss till boende i

Hela Huddinge kommun.

Kontakta Huddinge kommuns hemtjänst

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med sektionschef Ranveig Martinsen, 08-535 312 03.

Postadress:
Huddinge kommuns hemtjänst 
141 85 Huddinge 

Telefon: 08-535 300 00 (fråga efter hemtjänsten i ditt område)

E-post: servicecenter@huddinge.se

Huddinge kommuns webbplats

Uppdaterad 11 april 2018

Var informationen till din hjälp?