Real Omsorg i Stor Stockholm AB (ROSSAB)

Informationen på den här sidan gäller insatserna hemtjänst, ledsagning och avlösning enligt SoL.

Presentation av utföraren

Individen ska ha ett meningsfullt, tryggt och värdigt liv, oavsett omsorgsbehov.

Centrala begrepp för ROSSAB är delaktighet, integritet, självbestämmande och inflytande, liksom kontinuitet och helhetssyn.

Det är ROSSAB:s ambition att alla kunder erbjuds service av god kvalitet, med respekt och lyhördhet för individens behov.

Företagets förhållningssätt är aktiverande och rehabiliterande. Var och en ska få bästa möjliga vård, stöd och omsorg utifrån sina specifika behov och önskemål inom ramen för gällande biståndsbeslut.

Kvalitetsarbetet är väl genomsyrat i hela verksamheten och genom åren har vi fått väldigt bra omdöme om vårt arbete av alla våra kunder, samarbetspartner samt tillsynsmyndigheter. Vi arbetar ständigt med att förbättra och implementera kvalitetsarbetet i verksamheten utifrån gällande lagar och bestämmelser.

ROSSAB är ett strukturerat och välorganiserat företag som sätter kunderna i fokus.

Kompetens och erfarenhet

ROSSAB har bred kompetens och lång erfarenhet inom vård av personer i olika åldersgrupper. Vi har en gedigen erfarenhet av bland annat demens, MS, Parkinson, stroke, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, utvecklingsstörning, autism och autismliknande störningar. ROSSAB leds av vårdutbildade socionomer och sjuksköterskor med många års erfarenhet inom vård och omsorg. I vår personalstyrka ingår vårdbiträden, undersköterskor och barnskötare med inriktning mot funktionshindrade, barnpedagoger, fritidsledare och högskolestuderande inom social omsorg.

Språkkunskaper

Alla talar svenska och flera ur personalen talar engelska, persiska, arabiska, turkiska, kurdiska, finska, spanska, franska, ryska, polska, serbiska, kroatiska och kinesiska.

Matservice

Vi erbjuder leveranser av aptitliga matlådor till ditt hem. Vi använder oss av Jonnes restaurang & catering som erbjuder maträtter anpassade efter just din smak och hälsa.

Tilläggstjänster

Du som är kund hos oss kan köpa hushållsnära tjänster av Real Omsorg i Stor Stockholm AB, som fönsterputs och storstädning.

Vi vänder oss till boende i

Flemingsberg, Visättra, Segeltorp, Sjödalen, Fullersta, Stuvsta, Snättringe och Vårby.

Kontakta Real Omsorg i Stor Stockholm AB (ROSSAB)

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Patricia Dehghan, 08-60 90 500.

Postadress: 
Patron Pehrs väg 10
141 35 Huddinge

Telefon: 08-60 90 500

E-post: info@realomsorg.se

ROSSAB:s webbplats

Uppdaterad 11 april 2018

Var informationen till din hjälp?