Attendo, Hovsjövägen

Presentation av boendet

Attendo Hovsjövägen är ett modernt och trivsamt äldreboende där du kan njuta av närheten till naturen och trevliga aktiviteter med kulturella inslag, såsom musik, dans, litteraturstunder, filmvisning, historieberättande, måleri och mycket annat. Boendet ligger i natursköna omgivningar med promenadavstånd till sjön Måsnaren.
Vår fina och rymliga trädgård med bland annat växthus, grillplats, kulturpelare, utegym, boulebana, pergola och uppvärmda bänkar erbjuder stunder för såväl avkoppling som aktivitet. Runt knuten finns vackra promenadstråk.

Varje lägenhet är 32 kvm och har ett trinettkök och ett rymligt helkaklat badrum. Det finns uttag för fiber, tv och telefon i alla lägenheter.

Varje enhet med tillhörande nio lägenheter har ett vackert och hemtrevligt allrum med matdel och vardagsrum med anslutning till en stor balkong som bjuder på morgonsol.
Vi erbjuder parboende.

Hyran är 8 500 kronor.

Inriktning

Hovsjövägen har både demensplatser och somatiska platser.

Mat och måltider

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden.

Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö. Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet.

Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Vi lovar dig att:

  • du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
  • maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
  • måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
  • vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
  • du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Särskild profil

Hovsjövägen har kultur och nöje som särskild profil.

Kommunikationer

Närmaste busshållplats ligger 30 meter från verksamheten. Du tar dig enkelt hit med bil.

Service

Frisör, fotvård och tandvård finns att tillgå.

Uppdaterad 8 juli 2022

Var informationen till din hjälp?