Attendo, Nilstorpsgården

Presentation av boendet

Attendo Nilstorpsgården är ett modernt och trivsamt äldreboende som ligger i vackra omgivningar på Lidingö, strax utanför centrala Stockholm.
Vi tar tillvara på årstiderna, naturen och de möjligheter till utevistelse som vårt närområde erbjuder.
Vi har god hemlagad mat från vårt egna kök och våra medarbetare har gedigen erfarenhet inom äldreomsorgen och arbetar utifrån dina behov och önskemål.

Här finns totalt 80 lägenheter, 10 enheter med 8 lägenheter på varje enhet. Alla lägenheter är ljust inredda med neutrala färger och vackert naturmaterial såsom ekparkett, laserade träpanel och rymligt kaklat badrum. Lägenheterna har pentry, uttag för TV och telefon. Det finns gemensamt allrum och matsal med en stor inglasad balkong i anslutning.

Din lägenhet är mellan 30 kvm.

Hyran är 8 149 kronor.

Inriktning

Nilstorpsgården har både demensplatser och somatiska platser.

Mat och måltider

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust. Dessutom lagar vi maten på plats i våra avdelningskök.

Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Särskild profil

Nilstorpsgården har ingen särskild profil.

Kommunikationer

Med buss 212 från Ropsten. Åk till hållplats Svedjevägen. Det tar cirka fem minuter med bil från Ropsten. Vi har gratis besöksparkering utanför entrén.

Service

Vi har frisör, fotvårdare och tandvård som kommer till boendet efter tidsbokning. Kiosk har vi cirka åtta minuters gångväg från boendet.

Uppdaterad 8 juli 2022

Var informationen till din hjälp?