Stora Sköndal, Villa Tollare

Presentation av boendet

Villa Tollare ligger i det nybyggda området Tollare i Nacka. Här finns boende för dig över 65 år med biståndsbeslut från din kommun. Vi har lägenheter för dig med demenssjukdom, eller för dig som behöver extra stöd, vård och omsorg.

Villa Tollare ligger i samma byggnad som förskolan Lilla Tollare. Kanske får du svara på nyfikna frågor från förskolebarnen på bottenvåningen, hos oss finns möjlighet för nybörjare och veteraner att mötas.

Villa Tollare ligger vackert vid Lännerstasundet och erbjuder fina möjligheter till aktiviteter både ute i naturen och inomhus.
På Villa Tollare finns 72 lägenheter är fördelade på fyra våningar.

Ljusa och moderna lägenheter på 32 kvm med trivsamma gemensamhetsutrymmen ger dig en trygg hemmamiljö. Här kan du njuta av en kaffe på den stora takterrassen eller på en av de många inglasade balkongerna.

Hyran är 8 446 kronor.

Inriktning

Villa Tollare har både demensplatser och somatiska platser.

Mat och måltider

Maten kommer från Kleins kitchen. Frukost, mellanmål, fika och kvällsmål tillagar vi i enhetens kök. På helgerna dukar vi helgfint och en av dagarna serverar vi en trerättersmeny. Det finns alltid möjlighet att dricka ett glas vin eller öl till trerättersmåltiden.

Särskild profil

Villa Tollare har ingen särskild profil.

Kommunikationer

Villa Tollare ligger i Saltsjö-Boo, ca 20 min med bil från Stockholm. Parkering finns i anslutning till lägenheten.

Service

Frisör, fotvård och tandvård finns att tillgå.

Uppdaterad 8 juli 2022

Var informationen till din hjälp?