Vardaga, Söndagsgården

Presentation av boendet

Söndagsgården är ett modernt boende i södra Stockholm för yngre och äldre personer med demenssjukdom.
Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet.
Stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende. Vi har haft besök av flera kända artister, som Lill-Babs och popgrupperna Hep Stars och The Hounds samt många uppskattade temafester.

Din lägenhet är 30 kvm.

Hyran är 7 635 kronor.

Inriktning

Söndagsgården är ett demensboende.

Mat och måltider

Mat är en av livets höjdpunkter. I Vardaga är det viktigt att våra boende får äta i en lugn och trevlig miljö. För äldre är det extra viktigt att maten håller hög kvalitet, att den är näringstät, vällagad och smakrik för att ge den näring som behövs.

Vi serverar frukost, lunch, middag, mellanmål och nattmål om så önskas. Vid behov erbjuder vi alternativa rätter till lunch och middag. Som avslutning på lunchen serverar vi ofta en god dessert.

Vid helger och högtider dukar vi extra fint och erbjuder en trerätters meny med ett glas vin eller öl. Kaffe och frukt finns när du vill ha. Maten tillreds på avdelningarna och vi bakar ofta.

Särskild profil

Söndagsgården har ingen särskild profil.

Kommunikationer

Söndagsgården ligger i ett trivsamt bostadsområde i Farsta i anslutning till en fin park. Bussar stannar i närheten eller så tar du tunnelbana till Hökarängen. Gratis bilparkering finns i anslutning till boendet.

Service

Vi hjälper dig med kontakt med frisör, fotvård och liknande när du behöver det.

Uppdaterad 8 juli 2022

Var informationen till din hjälp?