Vardaga, Villa Baldersro

Presentation av boendet

Villa Baldersro är ett äldreboende byggt 2013 med 54 lägenheter som är 32 kvm vardera. Här skapar vi en trivsam tillvaro med aktiviteter för kropp och sinne. Vår personal har mångkulturell bakgrund och en av våra enheter har finsk inriktning. Personalen på denna enhet är tvåspråkig, alla medarbetare talar både svenska och finska. Varje jul har vi finskt julbord som vi njuter av tillsammans. Vi firar övriga finska högtider. Skulle kunna stå under presentationen.

Vi arbetar med aktiviteter som gör gott för både kropp och sinne. Exempelvis spelar vi boule och bingo, har sittgymnastik, frågespel och sångstund. Vi utgår ifrån de boendes önskemål och uppdaterar aktivitetsutbudet utifrån efterfrågan.

Hyran är 8 224 kronor.

Inriktning

Villa Baldersro har både demensplatser och somatiska platser.

Mat och måltider

All vår mat tillagas i avdelningsköken.

Särskild profil

Vi har ett nordiskt tema, där en av våra sex enheter har finsk inriktning.

Kommunikationer

Enklast tar man sig till oss via pendeltåg till Handens station och därifrån buss 835 eller 837. Från Handens centrum går bussarna 838 och 865.

Service

Företag som bedriver medicinskt fotvård och frisör, besöker boendet regelbunden. Tandvård ombesörjs av Oral Care och Flexident. Kiosk finns cirka 50 meter från boendet. Handens centrum med affärer kan nås med buss på 5-10 minuter. Vi har också ett välutrustat gym.

Uppdaterad 8 juli 2022

Var informationen till din hjälp?