Vardaga, Villa Båthöjden

Presentation av boendet

Villa Båthöjden i Nacka kommun är en aktiv och händelserik plats. Här finns en stor samvarolokal och dessutom finns andra rum för aktivitet inomhus, utomhus och ett spa-rum. Varje lägenhet är 34 kvadrat med badrum och trinett med kylskåp. Vi inreder med säng och kompletterat med dina egna möbler skapar vi en hemtrevlig miljö. Tillgång till egen internetuppkoppling ingår i hyran.

Verksamheten har två inhägnade trädgårdar med möjlighet för både stillsamma aktiviteter och promenader. En av trädgårdarna har vi hönshuset och deras lilla trädgård. Varje avdelning har antingen en stor balkong eller en stor terrass där möjlighet finns för att njuta av frisk luft eller en måltid eller fika.

Verksamheten ligger granne med Nackareservatet där möjlighet finns för långa och korta promenader.

Hyran är 8 385 kronor.

Inriktning

Villa Båthöjden har både demensplatser och somatiska platser.

Mat och måltider

Mat är en av livets höjdpunkter. I Vardaga är det viktigt att våra boende får äta i en lugn och trevlig miljö. Vi serverar frukost, lunch, middag, mellanmål och nattmål om så önskas. Vid behov erbjuder vi alternativa rätter. Som avslutning på lunchen serverar vi ofta en god dessert. Vid helger och högtider dukar vi extra fint och erbjuder en trerätters meny med ett glas vin eller öl. Kaffe och frukt finns när du vill ha. Maten tillreds på avdelningarna och vi bakar dagligen.

Särskild profil

Villa Båthöjden tillåter husdjur.

Kommunikationer

Man kan enkelt komma med bil. Verksamheten har en egen stor parkering. Buss och Saltsjöbanan finns på promenadavstånd.

Service

Frisör, fotvård och tandvård finns att tillgå i verksamheten.

Uppdaterad 8 juli 2022

Var informationen till din hjälp?