Vardaga, Villa Gullringen

Presentation av boendet

Boendet ligger i Kalvsvik i Jordbro, har fyra våningar och 79 lägenheter. Det är ett L-format hus med souterrängplan och innergård. Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. Det finns gemensam uteplats och balkonger.

Din lägenhet är 31 kvm.

På Villa Gullringen har vi två finskspråkiga avdelningar. Det finns bastu och medarbetarna på de finsktalande avdelningarna pratar både finska och svenska.

Hyran är 8 670 kronor.

Inriktning

Villa Gullringen har både demensplatser och somatiska platser.

Mat och måltider

Vi serverar frukost, lunch, middag, mellanmål och nattmål om så önskas. Det går att välja mellan två olika alternativ till lunch och middag. Som avslutning på lunchen serverar vi ofta en god dessert. Vid helger och högtider dukar vi extra fint och erbjuder en trerätters meny med ett glas vin eller öl. Kaffe och frukt finns när du vill ha. Maten tillreds på avdelningarna och vi bakar ofta.

Särskild profil

Villa Gullringen har finskspråkiga avdelningar.

Kommunikationer

Pendeltåg till Jordbro station och en promenad på 15 minuter eller buss 837 mot Vega station och gå av Kullerstensvägen utanför Villa Gullringen. Det finns gott om gratis parkering utanför boendet.

Service

Vi har samverkan med frisör, fotvård och tandvård.

Uppdaterad 8 juli 2022

Var informationen till din hjälp?