Vardaga, Villa Vårbacka

Presentation av boendet

Välkommen till Villa Vårbacka, ett äldreboende vackert beläget vid Mälaren i Vårby gård i Huddinge. Boendet ligger på en höjd med utsikt över Vårbyfjärden. Från varje lägenhet skymtas Mälaren och de stora fönstren bjuder på närhet till djurliv och grönska.

Din lägenhet är 32 kvm.

I närområdet finns vatten, skog, kolonilotter och Vårby brygga som skapar en vacker naturskön omgivning kring äldreboendet.
Vi arbetar lite extra med omsorg och trygghet genom att varje boende har en egen kontaktperson för extra stöd samt att alla våra lägenheter har trygghetslarm.

Hos oss har vi hälsa som tema och kvalitet i centrum. Det genomsyrar allt från inredning till mat och aktiviteter.

Äldreboendet byggdes år 2012. Naturens element har flyttat in i inomhusmiljön för att skapa en rogivande atmosfär. Bland annat har vi skapat en populär inomhusträdgård med kafé för umgänge, avkoppling och vila.

Villa Vårbacka har wifi.

Hyran är 8 010 kronor.

Inriktning

Villa Vårbacka har både demensplatser och somatiska platser.

Mat och måltider

Vi har ett koncept som vi kallar Mat som hemma som vi använder för att våra boende ska kunna njuta av goda, varierande och näringsriktiga måltider. Det innebär bland annat att maten tillagas eller tillreds på plats på våra boenden och det sprider härliga dofter och aptiten bland de boende ökar.

Särskild profil

Villa Vårbacka kommer under 2021 att certifieras enligt Demensakademin.

Kommunikationer

I direkt anslutning till verksamheten finns parkeringsmöjligheter, med behov av parkeringstillstånd. Buss och tunnelbana finns i närområdet.

Service

Vi hjälper dig med kontakt med frisör, fotvård, tandvård och liknande när du behöver det. Och de kommer till dig, om du önskar det.

Uppdaterad 8 juli 2022

Var informationen till din hjälp?