AB Evidentia Psykologi

Vi på Evidentia Psykologis familjerådgivning har lång erfarenhet av att arbeta med parrelationer. Inriktning är bland annat KBT med vidare utbildning i parterapi metoder som IBCT (Intergrative Behavioral Couple Therapy) och EFT (Emotion Focused Therapy). Läs gärna mer om de olika metoderna på vår webbsida. Vi använder teorier och metoder som har stöd i vetenskap och beprövad erfarenhet.

De flesta har någon gång upplevt påfrestningar i sina nära relationer och för många byter bättre och sämre perioder av varandra utan att större händelser måste ligga bakom. Hjälp från en utomstående samtalspartner innan problem vuxit sig för stora är oftast en god investering. Även vid långvarig slitning och svårlösliga konflikter kan det bli till värdefulla erfarenheter för att komma vidare och förbättra relationen. Vare sig man vill fortsätta förhållandet eller avsluta det. Tillsammans kartlägger vi och planerar arbetet utifrån era behov och önskemål. Vilka samspels/interaktionsmönster finns och vad behöver förändras för att ni skall kunna skapa den relation ni vill ha?

Ni som par kan få hjälp med bland annat att:

  • Lyssna på och tala med varandra på ett bättre sätt
  • Få större förståelse och acceptans för sig själv och varandra
  • Hantera kriser, konflikter och trauman som försvårar relationen
  • Hitta lösningar för att hantera problem och konflikter
  • Bryta destruktiva mönster
  • Komma närmare varandra
  • Våga prata om frågor som rör intimitet, närhet, sex, lust och olust

Vårt mål är att ge er ett professionellt och varmt bemötande och erbjuda hög kvalitativa tjänster, för att ge er parrelation den utveckling/förändring som ni behöver.

Vi är legitimerade psykologer, legitimerade psykoterapeuter och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med relationer.

Vi är specialiserade inom områden som sexologi, barn- och ungdomspsykologi, anknytningsteori, neuropsykiatri som ADD/ADHD, autism.

Kontakta AB Evidentia Psykologi

Besöksadress:
Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tunnlandet 1
168 36 Bromma

Vi erbjuder videobesök för den som ej önskar eller kan komma till mottagningen.

Öppettider:
Vardagar 8.00–17.00
Kvällsmottagning 17.00–20.00

Besök gärna vår webbsida där vi lägger upp bokningsbara tider i vårt bokningssystem. Om ni inte hittar en passande tid hör alltid av er till oss via telefon eller mejl så försöker vi hitta en fungerande tid efter ert behov.

Telefontider:
Vardagar 8.00–17.00

Vi läser av e-post efter telefontid och på helger.

Uppdaterad 10 maj 2021

Var informationen till din hjälp?