AB Söderstöd

Att kommunikationen inte fungerar, är den vanligaste orsaken till att man väljer att komma till oss på Söderstöd. Ni har kört fast, bråkar och känner er ofta både missförstådda, ensamma, arga och ledsna. Ibland har det bara blivit tyst; ni pratar inte om något och känner inte att ni har någonting gemensamt. Någon av er kanske undrar: Ska det vara så här resten av livet?

På Söderstöd har vi stor vana vid att träffa par som befinner sig i akut kris och par som känner att de har fastnat i mönster som de inte är nöjda med. Även par som väljer att gå skilda vägar kan ha behov av att gå i rådgivning. Andra vanliga bekymmer som vi möter kan handla om: otrohet, familjevåld, att vara styvförälder, att hantera barnen och sexuella bekymmer.

Hos oss på Söderstöd lägger vi fokus på samspel och kommunikation. Vår målsättning är att hjälpa er att förstå varandra bättre. Att det ibland inte är vad vi säger, utan hur vi säger det som gör en skillnad. Ni får båda möjlighet att beskriva hur ni upplever livet tillsammans. Vi tar upp det som skaver i relationen, men också det som fungerar. Vi bidrar med konkreta råd, ofta i form av hemläxor. På Söderstöd arbetar både manliga och kvinnliga familjeterapeuter, med lång erfarenhet av familjerådgivning.

Vi pratar svenska, engelska och spanska.

Vi kan prata med er, när ni inte kan prata med varandra!

Kontakta AB Söderstöd

Besöksadress: 
Krukmakargatan 35 B
118 51 Stockholm

Telefontid:
måndag–fredag klockan 7.00–17.00

Besöksmottagning:
måndag och onsdag klockan 8.30–20.00
tisdag och torsdag klockan 8.30–18.30
fredag klockan 8.30–16.30
vissa lördagar klockan 9.00–15.00

Uppdaterad 29 juni 2017

Var informationen till din hjälp?