Deltagruppen AB

Deltagruppen tillhandahåller specialister inom familjerådgivning. Våra välutbildade familjerådgivare kan snabbt erbjuda er tider dagtid, men även på kvällar och helger. Vi vill att ni ska känna er trygga och välkomna under familjerådgivning och därför genomför vi våra möten i trevliga lokaler i Stockholm och Nacka. Lokalerna ligger i anslutning till kommunikationer och dessutom har ni även tillgång till parkering. Därför blir det enkelt och bekvämt för er att träffa våra familjerådgivare.

Våra specialister inom familjerådgivning arbetar med metoder som bygger på evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans med er lägger vi upp samtalen efter era önskemål och vi är väldigt noga med återkoppling från er. Detta för att samtalen ska bli så effektiva så möjligt.

Vanliga problem att söka hjälp för kan vara; för mycket konflikter i familjen och i parrelationen, otrohet, bråk om ekonomi, olika syn på barnuppfostran. Problem med den sexuella relationen. En känsla av man tappat kontakt, svårigheter att kommunicera och tankar om att separera.

Kontakta Deltagruppen AB

Adress:
Hästholmsvägen 32, Nacka
Markvardsgatan 5, Stockholm

Telefontid:
måndag–fredag klockan 8.00–17.00

Mottagningstid:
måndag–fredag klockan 8.00–21.00
helg enligt överenskommelse 

Uppdaterad 18 oktober 2022

Var informationen till din hjälp?