Huddinge kommuns familjerådgivning

Gruppbild på Huddinge kommuns familjerådgivning.
Huddinge kommuns familjerådgivning har funnits sedan 1970 och är väletablerad i området. Familjerådgivning är en samtalsbehandling som vänder sig till vuxna, i första hand par med relationsproblem. Vi tar emot par som bor i Huddinge, Botkyrka, Salem och Nynäshamns kommuner oavsett samlevnadsform, könsidentitet eller sexuell läggning. Vi har mottagning i centrala Huddinge samt filialer i Nynäshamn och Botkyrka.

Vår arbetsgrupp består av kvalificerade och erfarna familjerådgivare med många års erfarenhet av parsamtal. Flertalet är legitimerade psykoterapeuter och auktoriserade familjerådgivare. Samtliga har sexologiutbildning och är HBTQ-diplomerade. Vår samlade kompetens inrymmer kunskap från arbete med barn och ungdomar, vuxenpsykiatri, beroendeproblematik, familjebehandling, socialtjänst samt skola och institution.

Tillsammans skapar vi ett konstruktivt samtal för att tydliggöra och öka förståelse för er situation så att en förändring är möjlig. Till familjerådgivningen kan ni komma oavsett om ni vill fortsätta tillsammans, separera på ett respektfullt sätt eller har svårigheter i andra vuxna familjerelationer.

Vi har tystnadsplikt och det går bra att vara anonym. Vi erbjuder även rådgivning på engelska. Vid behov använder vi tolk.

När ni ringer till oss första gången får ni kort beskriva er situation. Därefter bokar vi en tid för ett första samtal där vi undersöker vad ni vill ha hjälp med och hur fortsättningen kan se ut. Vi eftersträvar en neutral hållning. Vi fokuserar på er relation, det som händer i ert samspel och kommunikationen mellan er.

Vi har kvällsmottagning på måndagar och onsdagar.

HBTQ-diplomerad

Kontakta Huddinge kommuns familjerådgivning

Besöksadress:
Patron Pehrs väg 4, 1 tr
141 35 Huddinge

Öppettider:
måndag och onsdag klockan 8.00–19.30
tisdag, torsdag och fredag klockan 8.00–17.00

Telefontider:
Ring och boka tid för samtal med familjerådgivare.

måndag klockan 13.00–14.00,
tisdag–onsdag och fredag klockan 10.30–11.30
torsdag klockan 15.00–16.00

Telefon: 08-535 379 30

Vad tycker våra kunder om oss?

Uppdaterad 15 februari 2024

Var informationen till din hjälp?