Ersta familjerådgivning

Det är vår uppfattning att varje par i behov av familjerådgivning är unik i sin aktuella situation vilket kräver kompetenta familjerådgivare med erfarenhet för att möta er i era olika frågeställningar och upplevelser av relationen, som inte behöver vara lika.

Med hänsyn till att tidsperspektivet inom familjerådgivningen är kort är det nödvändigt att samtalen redan från början är inriktade på lösningar samt att det första samtalet utgör en gemensam orientering om syfte, möjligheter och önskvärd lösning.

Samtalen sker under respekt för de sökandes vilja till förändring och egna lösningsförsök samt att alla gjort så gott de har kunnat tidigare.
Erstas familjerådgivning arbetar utifrån FN:s barnkonvention om barnens rätt i samhället.

Vår uppgift som familjerådgivare blir att alltid ha ett fokus även på barnens situation i familjen. I de samtal vi har så finns barnen med utan att för den skull vara med fysiskt i rummet om inte så behövs och önskas.

Familjerådgivarna är socionomer och vidareutbildade leg. Psykoterapeuter, några är även auktoriserade familjerådgivare. De är även vidareutbildade inom par- och familjeterapi och sexologi.

Samtliga familjerådgivare har lång erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete med par och/eller familjer, par från andra kulturer och par i olika samlevnadsformer.

Kontakta Ersta familjerådgivning

Adress:
Folkungagatan 127 
116 30 Stockholm

Telefontid:
måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 8.30–12.30
onsdag klockan 8.30–12.30 och 13.00–15.00
Övriga tider kan ni lämna ett meddelande på vår telefonsvarare. Lämna telefonnummer så ringer vi upp nästkommande vardag.

Mottagningstider:
Vi tar hänsyn till individuella behov och tar emot efter önskemål, även kvällar.

Uppdaterad 29 juni 2017

Var informationen till din hjälp?