Huddinge kommuns familjerådgivning

Personalen på Huddinge kommuns familjerådgivning
Huddinge kommuns familjerådgivning har funnits sedan 1970 och är väletablerad i området. Familjerådgivning är en samtalsbehandling som vänder sig till vuxna, i första hand par med relationsproblem. Vi tar emot par som bor i Huddinge, Botkyrka, Salems och Nynäshamns kommuner, oavsett sexuell läggning och samlevnadsform. Vi har mottagning i centrala Huddinge samt filialer i Nynäshamn och Botkyrka.

Vår arbetsgrupp består av kvalificerade och erfarna familjerådgivare med många års erfarenhet av parsamtal. Samtliga är legitimerade psykoterapeuter och flertalet är auktoriserade familjerådgivare med sexologiutbildning. Vår samlade kompetens inrymmer kunskap från arbete med barn och ungdomar, vuxenpsykiatri, beroendeproblematik, familjebehandling, socialtjänst samt skola och institution.

Vår uppgift är att skapa ett konstruktivt samtal för att tydliggöra och hitta lösningar på era problem. Under första samtalet undersöker vi tillsammans vad ni vill ha hjälp med och hur fortsättningen ska se ut. All personal har tystnadsplikt och om ni vill kan ni vara anonyma. Vi erbjuder även rådgivning på engelska. Vid behov använder vi tolk.

Hur går det till?

När ni ringer till oss första gången får ni kort beskriva er situation. Därefter bokar vi en tid för ett första samtal. Som familjerådgivare är en av våra främsta uppgifter att bidra till ett så konstruktivt samtal som möjligt. Vi eftersträvar en neutral hållning genom att inte ta ställning för någon av er. Vi fokuserar på er relation, det som händer i ert samspel och kommunikationen mellan er.

Vi har kvällsmottagning på måndagar och onsdagar.

Kontakta Huddinge kommuns familjerådgivning

Besöksadress:
Patron Pehrs väg 4, 1 tr
141 35 Huddinge

Öppettider:
måndag och onsdag klockan 8.00–19.30
tisdag, torsdag och fredag klockan 8.00–17.00

Telefontider:
måndag-onsdag och fredag klockan 10.30–11.30
torsdag klockan 13.00–14.00

Telefon: 08-535 379 30

Vad tycker våra kunder om oss?

Uppdaterad 6 mars 2018

Var informationen till din hjälp?