Matchningsteamet

Matchningsteamets insatser är till för dig som har försörjningsstöd och som behöver få hjälp att komma ut på arbetsmarknaden.

Om du söker försörjningsstöd för att du är arbetslös kommer du att erbjudas kontakt med arbetsmarknadskonsulent eller jobbmatchare för att komma vidare ut på arbetsmarknaden.

Vi utgår ifrån dina förutsättningar

Vi arbetar individuellt tillsammans med dig för att hitta vägen till självförsörjning. Utgångspunkten är hur du ska bli självförsörjande och vi utgår från dina erfarenheter och styrkor.

I första hand försöker vi hitta ett arbete på ordinarie arbetsmarknad till dig men ibland kan det behövas olika arbetsförberedande insatser för att komma vidare. Du och din arbetsmarknadskonsulent avgör tillsammans vilken aktivitet som passar dig. 

Vad vi erbjuder

Matchningsteamet arbetar med att matcha arbetssökande mot arbetsmarknaden inom kommun och näringsliv för praktik eller arbete. Vi har insatser i form av Huddingejobb, korta yrkesutbildningar, praktikplatser, it-stöd, stöd med arbetssökeri med mera.

Huddinge servicecenter

Boka tid för besök hos servicecenter

Vi kan endast ta emot bokade besök. Ring eller skicka e-post för att boka ditt besök till Patron Pehrs väg 6.

Telefontider

Måndag–onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-18.30
Fredag 8.00-15.00

Besökstider

Huddinge: Patron Pehrs väg 6 
Måndag–onsdag 10.00-17.00
Torsdag 10.00-18.30
Fredag 10.00-15.00

Servicecenters kontor i Skogås och Vårby är stängda för besök tills vidare.  Ring eller mejla för att istället boka ett besök på Patron Pehrs väg 6 vid Huddinge station.


Postadress: Huddinge servicecenter, 141 85 Huddinge.

Uppdaterad 6 december 2019

Var informationen till din hjälp?