Barnkällaren

Presentation av utföraren

Barnkällaren är en daglig verksamhet där vi tillsammans utvecklar både oss själva och vår second hand-butik. Vi får in kläder från privatpersoner som vi tvättar, prismärker och hänger ut i butiken. Här får du chansen att driva en butik genom att hoppa runt bland de arbetsrutiner som vi har. Du får testa att dekorera om i butiken, ta hand om varorna, prismärka samt stå i kassan. Vi säljer våra kläder i butiken och det som blir över skänker vi till välgörenhet. Vi är en verksamhet som fokuserar på återvinning och miljön.

Barnkällaren är en arbetsplats för dig som vill utvecklas som affärsbiträde samt lära dig det ansvar som behövs för att kunna arbeta i vår butik. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper, vi utbildar och du lär dig under arbetets gång.

Vi håller möten några gånger i månaden som vi kallar arbetsplatsträffar, där du själv får chansen att påverka din arbetsplats och komma med nya förslag.

Vi erbjuder daglig verksamhet utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Stöd för dig ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen arbetsförmåga. Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Barnkällaren ligger centralt i Huddinge centrum. Du tar dig enkelt hit med buss eller pendeltåg.

Kontakta Barnkällaren

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Andreas Albanese på telefonnummer 08-535 345 61.

Adress:
Fullersta torg 4
141 35 Huddinge

Telefon: 08-535 345 61

E-post: andreas.albanese@huddinge.se

Uppdaterad 29 juni 2017

Var informationen till din hjälp?