Bussgruppen

Presentation av utföraren

Bussgruppen är Huddinge kommuns egen budfirma. Vare sig det gäller hämtning, leverans, eller återvinning så fixar bussgruppen det. Vi är de som tar om hand om all teknik som finns inom Huddinge såsom datorer, telefoner och skrivare för att sedan köra de vidare för återvinning och återbruk.

Uppgifterna är anpassade utifrån dina förutsättningar och behov. Det enda kravet är att du kan och vill röra på dig under ditt arbetspass. Vi är en grupp som har stort behov av sammanhållning och samarbete. Bussgruppen växer i takt med de arbetssysslor som kommer in från hela kommunen.

Ett pass på bussgruppen kan variera från hämtning av balar med kartongåtervinning till leverans av pingisbord. Någon gång i månaden så grillar vi eller åker på utflykter med någon av de andra verksamheterna.

Vi erbjuder daglig verksamhet för dig som vill göra nytta för miljön samtidigt som du blir delaktig i ett jobb som är fullt av utmaningar. Stöd för dig ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen arbetsförmåga. Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Vid närliggande Kvarnbergsplan passerar många bussar.

 

Kontakta Bussgruppen

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Andreas Albanese på telefonnummer 08-535 345 61.

Adress:
Kvarnbergsvägen 27 
141 45 Huddinge

Telefon: 08-535 345 61

E-post: andreas.albanese@ huddinge.se

Uppdaterad 29 juni 2017

Var informationen till din hjälp?