Elektronikdemontering

Presentation av utföraren

På elektronikdemonteringen satsar vi på återvinning. Vi får in allt från datorer till mobiltelefoner som vi monterar isär. När du monterar ner skrotet så sorteras det i stora kärl som vi sedan säljer vidare en gång om året. Du utgår från din egen arbetsbänk i våra proffsiga lokaler. Arbetsbänkarna är fullt utrustade för att du som montör enkelt ska kunna montera ner de saker som vi fått in.

Demonteringen är för dig som söker utmaning och en plats där du utvecklas. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper om demontering. Dessa får du lära dig på plats. Vi erbjuder en miljö som rymmer en variation av aktiviteter utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål.

När vi behöver ta en paus så ser vi till att hitta på något roligt ihop med någon av de andra verksamheterna. Vi håller möten några gånger i månaden som vi kallar arbetsplatsträffar, där du själv får chansen att påverka din arbetsplats och komma med nya förslag.

Vi erbjuder daglig verksamhet för dig som vill göra nytta för naturen samtidigt som du blir delaktig i ett jobb som är fullt av utmaningar. Stöd för dig ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen arbetsförmåga. Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Vid närliggande Kvarnbergsplan passerar många bussar.

Kontakta elektronikdemonteringen

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Andreas Albanese på telefonnummer 08-535 345 61.

Adress:
Kvarnbergsvägen 27
141 45 Huddinge

Telefon: 08-535 345 61

E-post: andreas.albanese@huddinge.se

Uppdaterad 30 juni 2017

Var informationen till din hjälp?