Gömmarens ridskola

Presentation av utföraren

På Gömmarens ridskola lär du dig att vårda hästen, borsta den, ge den mat och se till att det är ordning och reda i deras bås. Vi ser även till att hästarna får komma ut och in ur hagarna på sommaren. Detta är en verksamhet året runt, utomhus på sommaren och våren då hästarna ska ut i hagarna och mer arbete inomhus på vintern.

Vi har även hundar runt om oss i vår verksamhet, så detta passar dig som är en stor djurvän. Vi tar tillsammans promenader och ser till att kombinera friskvård med arbete. När tid finns och är lugnt i stallet ser vi till att hitta på något roligt ihop med någon av de andra verksamheterna. Vi håller möten några gånger i månaden som vi kallar arbetsplatsträffar, där du själv får chansen att påverka din arbetsplats och komma med nya förslag.

Vi erbjuder daglig verksamhet för dig som vill göra nytta för djur samtidigt som du blir delaktig i ett jobb som är fullt av utmaningar. Stöd för dig ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen arbetsförmåga. Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Gömmarens ridskola ligger nära Kungens kurva. Du tar dig enkelt hit med buss.

Kontakta Gömmarens ridskola

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Andreas Albanese på telefonnummer 08-535 345 61.

Adress:
Långängskroken 4 
141 75 Huddinge

Telefon: 08-535 345 61

E-post: andreas.albanese@huddinge.se

Uppdaterad 30 juni 2017

Var informationen till din hjälp?