Homsan Mediakollektivet

Presentation av utföraren

På Mediakollektivet arbetar personer med stort intresse av media och administration i olika former. Här övar man på att planera, genomföra och slutföra sitt arbete.

Några exempel på arbetsuppgifter:

  • Text: Vi skriver egna texter till vår tidning Media K, vi arbetar även i olika projekt.
  • Foto: Vi fotar till vår tidning, till våra projektarbeten och till individuella arbeten. För dig som är intresserad arbetar vi även med bildredigering.
  • Administration: Vi arbetar tillsammans med Homsans administration med utskick av inbjudningar och informationsbrev. Vi ansvarar för bokning av mötesrum och ser till att de är iordning. Tillsammans med inköpsansvarig ser vi till att kontorsmaterial beställs.

Tillsammans med din stödperson i verksamheten upprättas en genomförandeplan och du får ett individuellt arbetsschema. Du ges alltid möjlighet att arbeta både individuellt och i grupp, allt utifrån dina egna förutsättningar. Veckomöten genomförs på samtliga verksamheter där allas synpunkter tas till vara. Genom den årliga brukarundersökningen har du också möjlighet att påverka din dagliga verksamhet. Till verksamhetens förfogande finns även arbetskonsulent som stöttar i frågor omkring arbete på den reguljära arbetsmarknaden och som ger stöd på arbetsplatspraktik.

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till personer med lindrig intellektuell funktionsnedsättning och/eller ASD/Asperger syndrom.

Mat och måltider

Du kan ta med egen matlåda eller köpa lunch. Homsan bjuder på kaffe eller te.

Kommunikationer

Mediakollektivet ligger ungefär 10 minuters promenad från Fruängens centrum där det finns tunnelbana och bussar. 400 meter till närmaste buss. 

Kontakta Homsan Mediakollektivet

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Johanna Bussche på telefonnummer 08-588 017 17.

Adress:
Elin Wägners gata 1A
129 51 Hägersten

Uppdaterad 27 oktober 2017

Var informationen till din hjälp?