Motiva dagliga verksamhet

Presentation av utföraren

På Motiva får du stöd och motivation att utvecklas efter dina egna förutsättningar. Du är delaktig i valet av dina aktiviteter. Personalen är lyhörd för hur du vill ha din dag. Du väljer hur många dagar du vill gå i veckan, och om du vill gå förmiddag eller eftermiddag.

Vi börjar dagen med social samvaro kring fikat, sedan väljer du aktiviteter du känner att du vill göra enskilt eller i grupp. Vi erbjuder olika aktiviteter utifrån önskemål och intressen. Exempel på aktiviteter som erbjuds är: data, foto, bild och form, bakning, trädgårdsarbete, utomhusaktiviteter, musik, rörelse, Wii-spel och andra sociala spel.

Vi är det kommunala alternativet som bedriver daglig verksamhet med en stor öppenhet och möjlighet till insyn, utan vinstintresse. Vi erbjuder daglig verksamhet utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Stödet ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen förmåga.

Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull. När du blir kund hos oss så får du en kontaktansvarig som tillsammans med dig upprättar en genomförandeplan.

Målgrupp

Motiva är en daglig verksamhet för personer med förvärvad hjärnskada.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Motiva ligger nära Huddinge centrum. Du tar dig enkelt hit med buss.

Kontakta Motiva

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Mattias Sjöberg på telefonnummer 08-535 379 09.

Adress:
Domarvägen 16
141 62 Huddinge

Telefon: 08-535 379 70

E-post: mattias.sjoberg2@huddinge.se

Uppdaterad 30 juni 2017

Var informationen till din hjälp?