Nytida AB, Trappan

Presentation av utföraren

Trappans dagliga verksamhet i Haninge är anpassad för dig som behöver extra mycket stöd och som tycker om att vistas i naturen.

Det finns plats för 6 deltagare. Det är ett medvetet val för att kunna erbjuda den lilla gruppens trygghet där personal och deltagare ges möjlighet att lära känna varandra och bygga förtroende.

Tillsammans med dig gör vi en individuell utvecklingsplan som vi löpande uppdaterar. Verksamheten ska kännas meningsfull, stimulerande och utvecklande. Vårt mål är att hjälpa dig till att möjliggöra en högre livskvalitet.

Vi har små arbetsgrupper med hög personaltäthet för att du ska bli sedd och få ett individuellt stöd. Alla medarbetare har stor erfarenhet och kunskap av att arbeta med denna målgrupp utifrån dennes enskilda behov och önskemål.

Veckan fylls av aktiviteter utifrån din egen planering. Vissa aktiviteter sker i grupp, men flertalet aktiviteter sker individuellt med stöd från arbetshandledare. Vi firar högtider tillsammans. Vi disponerar en buss som tar oss till olika strövområden i närheten. Inomhus har vi sinnesstimulerande aktiviteter i de olika rummen samt en aktivitetsslinga med inslag av både fin- och grovmotoriska aktiviteter.

Målgrupp

Vuxna med utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd.

Mat och måltider

Vi tillagar all vår mat i vårt eget kök, men också ofta ute över grillen. Självklart arbetar vi kontinuerligt mot att öka andelen ekologiska livsmedel.

Kommunikationer

Lättast tar du dig till oss med bil, men det går att åka pendeltåg till Handens station och buss till bussgaraget i Handen.

Kontakta Nytida AB, Trappan

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med gruppchef Eva Staf på telefonnummer 0766-21 71 73. 

Adress:
Söderbymalmsvägen 8 
136 67 Haninge 

Telefon: 08-777 30 20

E-post: eva.ek@nytida.se

Nytidas webbplats

Uppdaterad 30 juni 2017

Var informationen till din hjälp?