Parkgrupper

Presentation av utföraren

Det här passar dig som tycker om att vara ute och få mycket friskluft och bidra till en städad miljö. Vi planterar blommor på våren, plockar skräp under sommaren (självklart med tång), krattar löv på hösten och skyfflar snö på vintern. Du får ditt eget område där du ansvarar för att arbetet blir gjort. Här är ett gott samarbete i gruppen viktigt då vi tillsammans planerar hur vi ska arbeta.

Här får du även under en arbetsplatsträff tycka till om hur du vill att din dag ska se ut. När tid och vilja finns så åker vi på utflykter, kanske ihop med någon av de andra dagliga verksamheterna. Här får du lära dig allt från grunden och någon tidigare erfarenhet behövs inte. Vi utbildar på plats och ger dig grunderna.

Vi erbjuder daglig verksamhet för dig som vill lära dig att arbeta i en parkgrupp samtidigt som du blir delaktig i ett jobb som är fullt av utmaningar. Stöd för dig ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen arbetsförmåga. Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Parkgrupperna finns i Skogås och Visättra. Du tar dig enkelt hit med buss eller pendeltåg.

 

Kontakta parkgrupperna

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Andreas Albanese på telefonnummer 08-535 345 61. 

Adress:
Fäbovägen 2
142 33 Skogås

Visättravägen 53 
141 50 Huddinge

Telefon: 08-535 345 61

E-post: andreas.albanese@huddinge.se

Uppdaterad 30 juni 2017

Var informationen till din hjälp?