Second hand Eriksberg

Presentation av utföraren

På second hand-butiken Eriksberg får du känna på hur det är att jobba i en butik. Vi hjälper till med allt från kläder, elektronik och böcker, prismärker och ställer ut i butiken. Här får du chansen att driva en butik genom att hoppa runt bland de arbetsrutiner som vi har. Du får testa att dekorera om i butiken, ta hand om varorna, prismärka samt stå i kassan. Vi erbjuder en miljö som rymmer en variation av aktiviteter som kan passa dina behov.

Second hand i Eriksberg är en arbetsplats för dig som vill utvecklas samt lära dig det ansvar som behövs för att kunna driva butiken som är 1200 kvadratmeter stor. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper, vi utbildar och du lär dig under arbetets gång.

Alla saker som vi säljer är det människor som har skänkt till oss. Pengarna som vi får in går bland annat till kvinnor som har blivit utsatta i Kongo. Vi delar också ut matkassar runt jul och påsk till människor som har det svårt.

En arbetsplats som är väldigt givande med en varm atmosfär. En arbetsplats där människor verkligen bryr sig om varandra. Vi håller möten några gånger i månaden som vi kallar arbetsplatsträffar, där du själv får chansen att påverka din arbetsplats och komma med nya förslag.

Vi erbjuder daglig verksamhet utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Stöd för dig ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen arbetsförmåga. Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Second hand Eriksberg ligger i Norsborg. Du tar dig enkelt hit med buss.

 

Kontakta second hand Eriksberg

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Andreas Albanese på telefonnummer 08-535 345 61.

Adress:
Hantverksvägen 2 
145 63 Norsborg

Telefon: 08-535 345 61

E-post: andreas.albanese@huddinge.se

Uppdaterad 3 juli 2017

Var informationen till din hjälp?