Stuvsta dagliga verksamhet

Presentation av utföraren

Stuvsta dagliga verksamhet är en verksamhet för dig som har en omfattande funktionsnedsättning. Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Här får du en dag anpassad utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål. Vår personal är mån om att du får aktiviteter som stimulerar dig.

Vi erbjuder bland annat rörelseträning, rullstolsdans, rytmik, liggande dans, musik, uppleva våra sinnesrum. Kommunikation är en röd tråd hos oss.

Vi är det kommunala alternativet som bedriver daglig verksamhet med en stor öppenhet och möjlighet till insyn, utan vinstintresse. Vi erbjuder daglig verksamhet utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Stödet ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen förmåga.

Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull. När du blir kund hos oss så får du en kontaktansvarig som tillsammans med dig upprättar en genomförandeplan.

Målgrupp

Stuvsta dagliga verksamhet är en daglig verksamhet för personkrets 1.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten. Vi har ett eget kök med personal som lagar mat till oss.

Kommunikationer

Stuvsta dagliga verksamhet ligger i Stuvsta centrum. Du tar dig enkelt hit med pendeltåg eller buss. 

Kontakta Stuvsta dagliga verksamhet

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Jenni Wamfors på telefonnummer 08-535 379 09.

Adress:
Stuvsta torg 10
141 40 Huddinge

Telefon: 08-535 379 20

E-post: jenni.wamfors@huddinge.se

Uppdaterad 18 januari 2018

Var informationen till din hjälp?