Vaktmästeri Stortorp

Presentation av utföraren

I vaktmästeriet på Stortorps äldreboende får du göra olika vaktmästarsysslor. Här ingår uppgifter som uppsättning av hyllor, diverse parkarbeten, slänga sopor, sköta stortvätt och vara behjälplig med enklare sysslor såsom att byta glödlampor.

Här får du lära dig allt från grunden och några tidigare erfarenheter behövs inte. Du får kunskaper under tiden och får vara en del av ett team som hjälper till. Vi erbjuder en miljö som rymmer en variation av aktiviteter som kan passa dina behov. Även ett arbetsplatsmöte där du själv får chansen att påverka din arbetsplats och komma med nya förslag om din arbetsdag hålls några gånger i månaden.

Vi träffar ofta en annan servicegrupp och bowlar, spelar brännboll, grillar eller bara fikar tillsammans. Vi brukar även göra en sommarutflykt med övernattning.

Vi erbjuder daglig verksamhet utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Stöd för dig ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen arbetsförmåga. Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Målgrupp

Verksamheten vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller diagnoser inom autismspektrat. 

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Stortorps äldreboende ligger i Trångsund. Du tar dig enkelt hit med buss.

Kontakta vaktmästeri Stortorp

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Andreas Albanese på telefonnummer 08-535 345 61.

 Adress:
Stortorpsvägen 41 
142 65 Trångsund

Telefon: 08-535 345 61

E-post: andreas.albanese@huddinge.se

Uppdaterad 18 januari 2018

Var informationen till din hjälp?