Visättra dagliga verksamhet

Presentation av utföraren

På Visättra dagliga verksamhet erbjuder vi bland annat paketering av skruv åt olika företag, strimla dokument, tillverkning av smycken och andra hantverksföremål, återvinning, data, baka och ordna fika till de andra på Visättra, bild och form, massage, rörelse, promenader och samtalsgrupper.

Vi arbetar för det mesta i grupper om tre till fem personer. Individuella arbetsmoment förekommer vid behov. Du ingår i en basgrupp och om du vill så kan du prova att delta i de andra grupperna. Vi vill att du ska lära dig nya saker.

Visättra dagliga verksamhet erbjuder stor delaktighet och vill att du ska känna dig trygg. Vi arbetar mycket med jämställdhet. Vi brukar delta i idrottsevenemang som Lidingöloppet, gå på teater och göra studiebesök.

Vi är det kommunala alternativet som bedriver daglig verksamhet med en stor öppenhet och möjlighet till insyn, utan vinstintresse. Vi erbjuder daglig verksamhet utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Stödet ges på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen förmåga.

Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull. När du blir kund hos oss så får du en kontaktansvarig som tillsammans med dig upprättar en genomförandeplan.

Målgrupp

Visättras målgrupp är personer med utvecklingsstörning och diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Kommunikationer

Visättra dagliga verksamhet ligger i Visättra. Du tar dig enkelt hit med pendeltåg. Det är gångavstånd från Flemingsbergs station till Visättra dagliga verksamhet. 

Kontakta Visättra dagliga verksamhet

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Tanja Nylén på telefonnummer 08-535 379 23.

Adress:
Regulatorvägen 21 B 
141 49 Huddinge 

Telefon: 08-535 345 40, 08-535 345 42

E-post: tanja.nylen@huddinge.se

Uppdaterad 18 januari 2018

Var informationen till din hjälp?