Huddinge kommuns boendestöd

Informationen på den här sidan gäller insatsen boendestöd.

Presentation av utföraren

Huddinge kommuns boendestöd arbetar utifrån den gemensamma värdegrunden gott bemötande, trygghet, kunskap, respekt och mening. Vi har en lång tradition och erfarenhet av att bedriva boendestöd med kunnig och engagerad personal inom området.

Med vårt boendestöd ska du få färdigheter, hitta strategier och digitala och kognitiva hjälpmedel för att leva ett tryggt och självständigt liv. Vår personal möter upp dina behov och önskemål på
ett respektfullt och följsamt sätt. 

Tillsammans med dig planerar och utformar vi ditt boendestöd. Du kan få ditt boendestöd på plats eller digitalt. Varje person får en utsedd boendestödjare som gör en kartläggning av dina färdigheter, upprättar en genomförandeplan tillsammans med dig och ser till att ditt stöd utförs så som du önskar.

Dina önskemål och synpunkter är en viktig utgångspunkt i vårt kvalitetsarbete. Vi är måna om att ständigt förbättra oss, vi ser eventuella klagomål och synpunkter som en möjlighet att utveckla och höja kvaliteten inom vår verksamhet.

Huddinge kommun har utfört boendestöd för målgruppen sedan mitten av 90-talet.

Kompetens och erfarenhet

Personalen har gymnasieutbildning med inriktning mot vård och omsorg eller likande. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning inom bland annat lågaffektivt bemötande, MI, tydliggörande pedagogik, kognitiva hjälpmedel
och evidensbaserade metoder. Vi arbetar aktivt för att ständigt öka våra medarbetares kompetens om målgruppen.

Språkkunskaper

Vi pratar svenska och engelska.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder inga tilläggstjänster.

Vi vänder oss till boende i

Hela Huddinge kommun.

Uppdaterad 18 januari 2024

Var informationen till din hjälp?