Attendo, Unika korttids Fridhemsplan

Presentation av utföraren

Unikas korttidsboenden ska kännas lyxiga och Unika. På Fridhemsplan har vi inrett lokalen som en fotoateljé. Vi har förstorat upp bilder på våra fina ungdomar i läckra färgglada ramar.

Typ av korttidsvistelse

Korttidshem.

Profilering

Unika korttids Fridhemsplan är rätt plats om du vill förbereda dig för att flytta hemifrån. Du bor här en hel vecka i taget och tränar på allt du behöver kunna! Vi håller också på mycket med dans, sång och teater.

Målgrupp

Målgruppen är personer som är 18–28 år, personkrets 1, LSS. Vår målgrupp är främst vuxna med lindrig till måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag. Vi har plats för 9 deltagare.

Kompetens och erfarenhet

Vår personal har god servicekänsla och ett väldigt gott bemötande. Personalen har talanger inom de estetiska områdena. De är dansare, sångare, skådespelare, musikalartister och alla brinner för att lära ut sina talanger till våra ungdomar.

Aktiviteter

Vi älskar dans, sång och teater och har Life Coaching på schemat. Det betyder att vi tränar på självständighet och allt man behöver lära sig innan man flyttar hemifrån.

Tider för verksamheten

Vi har öppet fredag till fredag och har fasta grupper som ses en gång i månaden året runt.

Kontakta Unika korttids Fridhemsplan

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Danine Pettersson på telefonnummer 070-762 82 14 eller 070-762 82 08.

Adress:
St Eriksgatan 48
112 34 Stockholm

Telefon: 070-762 82 14

E-post: danine.pettersson@attendo.se

Unikas webbplats

Uppdaterad 25 oktober 2017