Attendo, Unika korttids Östermalm

Presentation av utföraren

På Unika korttids Östermalm har vi en egen dansstudio och musikstudio! Vi bor i fina temarum - välj mellan Hawaii, Aquaria, Djungeln, Rymden och Lyxhotellet!

Typ av korttidsvistelse

Korttidshem.

Profilering

Vi har en egen danssal, en egen musikstudio och instrument. Vill du dansa loss med riktiga dansexperter, lära dig att skriva egna sånger eller vill du testa att spela in musik i vår musikstudio så har du världens chans!

Målgrupp

Målgruppen är personer som är 16–25 år, personkrets 1, LSS. Vår målgrupp är främst unga med lindrig till måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag. Vi har plats för 11 ungdomar.

Kompetens och erfarenhet

Vår personal har god servicekänsla och ett väldigt gott bemötande. Personalen har talanger inom de estetiska områdena. De är dansare, sångare, skådespelare, musikalartister och alla brinner för att lära ut sina talanger till våra ungdomar.

Aktiviteter

Vi älskar sång, dans och teater.

Tider för verksamheten

Vi har öppet fredag till tisdag. När du börjar på korttids hamnar du i en grupp som träffas en gång i månaden, året runt.

Kontakta Unika korttids Östermalm

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Jennie Werlemar på telefonnummer 070-762 82 02 eller 070-762 82 15.

Adress:
Oxenstiernsgatan 23
115 27 Stockholm

Telefon: 070-762 82 15

E-post: jennie.werlemar@attendo.se

Unikas webbplats

Uppdaterad 25 oktober 2017