Kontaktperson socialpsykiatri

Just nu söker vi ...

  • spansktalande kontaktperson (skolspanska räcker).

Som kontaktperson erbjuds du löpande rådgivning av ansvarig kontaktsekreterare samt möjligheten att delta på temakvällar. Arvode och omkostnadsersättning utgår.

För mer information, ring Shabnam Chater-Sahab, 08-535 376 78, eller Ellinor Westerberg, 08-535 316 38. 

Vill du vara ett stöd till en annan medmänniska? Har du en stabil livssituation, engagemang för andra människor och möjlighet att ge av din tid till någon annan? Då är det dig vi söker.

Huddinge kommun söker nu fler kontaktpersoner för uppdrag mot vuxna brukare inom socialpsykiatrin. Uppdraget som kontaktperson går ut på att uppmuntra brukarna att bli mer delaktiga i samhällslivet och bryta social isolering.

Du som söker ska gärna vara 40 år eller äldre då de flesta av våra brukare är över 40 och önskar sig kontaktpersoner i samma ålder som sig själva. Det är meriterande om du har erfarenhet från vårdande yrken. Du får ersättning i form av arvode och omkostnad.

Vad innebär uppdraget?

Som kontaktperson träffar du din brukare en till två gånger i veckan. Utifrån brukarens intressen och önskemål hittar ni på saker tillsammans som till exempel fikar, går på promenader, går på bio eller museum.

Är du intresserad?

Vill du bli kontaktperson eller vill veta mer om uppdraget är du välkommen att höra av dig till oss. Du kan också fylla i vår intresseanmälan.

Uppdaterad 13 december 2017

Var informationen till din hjälp?