Nattvandring i Huddinge

Vi söker dig som är ung vuxen, förälder eller vuxen med lokalt engagemang. Kan du tänka dig att bli nattvandrare? Den som nattvandrar i en nattvandringsgrupp som kommunen stöttar, får en biobiljett per deltagare och gång.

Vill du nattvandra?

Vill du ha information om nattvandring i Huddinge? Kontakta den nattvandrarförening som finns närmast dig eller fyll i uppgifterna i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Nattvandring i Vårby gård

Vårby gårds  nattvandringar startar klockan 21.30 på fredagar jämna veckor. Ibland är det även nattvandring under andra kvällar eller vid en del lokala aktiviteter men inte under sommarlovet eller jullovet.

E-post: varby@nattvandring.nu

Nattvandring i Masmo/Vårby Haga

Ingen nattvandring pågår för närvarande i Masmo/Vårby Haga. Fyll i formuläret nedan ifall intresse finns för att nattvandra i området.

Nattvandring i Flemingsberg och Visättra

Nattvandrar fredagar med start klockan 19.00. Aktuell information finns i Facebookgruppen.

Epost: flemingsberg@nattvandring.nu

Facebook: Du kan söka medlemskap i den slutna gruppen Nattvandring Flemingsberg på Facebook för att få aktuell information.

Nattvandring i centrala Huddinge

Ingen nattvandring pågår för närvarande i centrala Huddinge. Fyll i formuläret nedan ifall intresse finns för att nattvandra i området.

Nattvandring i Trångsund och Skogås

Facebook: Du kan söka medlemskap i den slutna gruppen Kvällsvandrare Trångsund/Skogås för att få aktuell information.

E-post: trangsund@nattvandring.nu

Nattvandring i Segeltorp

Ingen nattvandring pågår för närvarande i Segeltorp. Fyll i formuläret nedan ifall intresse finns för att nattvandra i området.

Nattvandring i Stuvsta

Nattvandrarna i Stuvsta har tagit vinteruppehåll och startar igen Valborg 2020.

Facebook: Du kan söka medlemskap i den slutna gruppen Nattvandring Stuvsta på Facebook för att få aktuell information.

E-post: stuvsta@nattvandring.nu

Vad innebär det att nattvandra?

Nattvandrande vuxna, föräldrar och äldre ungdomar ökar tryggheten för våra barn och ungdomar i Huddinge. Nattvandrarna är frivilliga privatpersoner som hjälper till med att förebygga våld, missbruk och kriminalitet.

Nattvandrarna träffas vid veckoslut, storhelger eller vid andra tillfällen för att bidra till vuxentätheten och tryggheten på gator och torg. Vi bär jackor eller västar med särskild text, så det framgår att vi är nattvandrare.

Nattvandrarna har en god kontakt med bland annat polisen, vaktbolag, fritidsgårdar och socialtjänsten. De har ingen myndighetsstatus eller tvingande befogenheter.

Samtliga grupper som nattvandrar i Huddinge ska vara anslutna till Nattvandring.nu. Då ingår försäkring, stöd och rådgivning.

 

Nyfiken på nattvandring?

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Uppdaterad 2 september 2020

Var informationen till din hjälp?