Trygghetsdialog och trygghetsvandring

I Huddinge är vi angelägna om att veta vad du som bor, arbetar och besöker kommunen tycker om tryggheten i våra olika kommundelar.

Flera personer som deltar i en trygghetsdialog

Höstens trygghetsdialoger

Välkommen att träffa oss på kommunen, Polisen, Södertörns brandförsvar och andra som arbetar med trygghet, och berätta hur trygg du känner dig i ditt område.

Om du vill kan du även delta i en trygghetsvandring då vi går runt i området och tittar på hur vi kan förbättra den offentliga miljön. Vandringen startar på samma plats efter dialogen.

Trygghetsdialog i Visättra

Onsdagen den 19 oktober klockan 16.00-18.00 ses vi i Visättra centrum och pratar om tryggheten i Visättra. Du kan också lämna dina synpunkter i en digital enkät.

Digital trygghetsenkät om Visättra

Trygghetsdialog i Sjödalen och Huddinge centrum

Tisdagen den 15 november klockan 16.00-18.00 ses vi utanför pendeltågstunneln i Huddinge centrum och pratar om tryggheten i Sjödalen och centrala Huddinge. Du kan också lämna dina synpunkter i en digital enkät.

Digital trygghetsenkät om Sjödalen

Trygghetsdialog i Länna

Torsdagen den 15 december klockan 16.00-18.00 ses vi vid Internationella engelska skolan (IES) och pratar om tryggheten i Länna. Du kan också lämna dina synpunkter i en digital enkät.

Digital trygghetsenkät om Länna

Uppdaterad 12 oktober 2022

Var informationen till din hjälp?