Visättraskolans Sainabou blev mottagare av Ebbas hjärta!

22-04-07

Nyhet

Världens bästa Sainabou fick idag utmärkelsen Ebbas hjärta!❤️

Idag fick vi för första gången sedan pandemins start samlas tillsammans för att minnas, och för att uppmärksamma Sainabous fantastiska och viktiga arbete. För idag har vi på Visättraskolan ännu en gång fått dela ut utmärkelsen Ebbas Hjärtan till minne av Ebba Stefansdotter Åkerlund som så tragiskt gick bort i terrorattacken den 7 april 2017 på Drottninggatan i Stockholm.

Stiftelsen Svenska Hjärtan – till minne av Ebba Stefansdotter Åkerlund har initierats av Ebbas pappa. Stiftelsen vill uppmuntra barn, ungdomar, lärare och ledare att skapa en bättre vardag för många, inte minst de som behandlas illa med mobbing, både fysiskt och psykiskt. Genom att lyfta fram de individer som får andra att må bättre önskar stiftelsen minska den psykiska ohälsa som växer enormt. Stiftelsen vill genom att dela ut utmärkelser runt om i landet hjälpa till att lyfta fram fler förebilder.

Sainabous nominering:
”Sainabou Njie, stiftelsen Ebbas Hjärtan lyfter fram individer som skapar en bättre vardag, och som får andra att må bättre, och Sainabou, det är precis vad du gör!

Varje dag möter du elever och kollegor med ett stort leende och med ditt smittande skratt. I ditt viktiga uppdrag på skolan så bidrar du till en tryggare skoldag för alla våra elever, både i och utanför klassrummet.

Fantastiska Sainabou, du sprider så mycket glädje, och har så mycket kärlek till skolan, skolans elever och för området Visättra. Vilken lycka för oss att du valt att arbeta på just Visättraskolan!

Du är en fantastisk förebild där du i ditt dagliga arbete gestaltar den förtroendefulla pedagogen genom att vara engagerad, uppmärksam, och rättvis, och med det bidrar till en ökad trygghet och trivsel hos våra elever. Du vet att det är med goda relationer som vi kan ge varje enskild elev en lyckad skolgång och positiva förebilder i livet. Det är med värme och med en enorm stolthet vi ser dig som mottagare av stipendiet ”Ebbas hjärta”.
❤️❤️❤️

Årskurs 1 hade tillsammans med Daniel och Jocke sjöng ”Superhjälten” och ”Goliat”. Magiskt fint!🥰 Sainabou fick verkligen kärlek från hela skolan, och en rörd Sainabou fick ta emot kramar från alla håll och kanter. Det här är en utmärkelse vi alla är så otroligt stolta och glada över!❤️

Läs mer på www.ebbasminnesfond.se

Sainabou Njie, Visättraskolans trygghetsvärd tar emot stipendiet Ebbas hjärta

Uppdaterad 7 april 2022

Var informationen till din hjälp?