Kulturskolan Huddinge

Kulturskolan erbjuder barn och unga undervisning i dans, musik, teater, musikal och sång. Du hittar Kulturskolan i Huddinge centrum, Skogås och Vårby Gård.

Kulturskolans höstbokning öppnar 10 juni

Den 10 juni släpper Kulturskolan i Huddinge höstkurserna. Då kan du söka plats till en av Kulturskolans många kurser för dig mellan 5–22 år som vill skapa utrymme för att upptäcka, utveckla och uttrycka dig i dans, musik, teater, musikal och sång. Du hittar Kulturskolan i Huddinge centrum, Skogås och Vårby Gård. Först till kvarn.

Hur situationen med covid-19 utvecklar sig, kan komma att påverka undervisningen under hösten på Kulturskolan. Vi kan till exempel behöva hålla fler kurser på distans. Kulturskolan i Huddinge följer utvecklingen och de aktuella rekommendationer som gäller för Huddinge kommun.

Såhär försöker vi minska smittspridningen

Vi ber att all hämtning och lämning av barn och unga sker utanför Kulturskolans lokaler. Föräldrar, syskon och kompisar ska inte vistas i våra lokaler under elevens aktivitet. Våra lokaler är trånga och tillsammans kan vi hjälpas åt att förhindra smittspridningen. Tack för hjälpen! 

Läs mer om Kulturskolan under coronapandemin här

Kontakt

Välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor: 
kulturskolan@huddinge.se

Evenemangskalender Kulturskolan

Se fler händelser

Kontakt