Tre glada ungdomar i färgglada peruker med mera spelar teater.

Kulturskolan Huddinge

Välkommen!

Hos oss får du dansa, spela instrument, göra film och skapa med färg och form, sjunga, producera musik, spela teater och mycket mer!

Kulturskolan har egna lokaler i Huddinge centrum, Skogås och Vårby Gård. Men du hittar oss också ute på skolor, bibliotek, fritidsgårdar och idrottshallar.

Dansa, spela instrument, lär dig musikproduktion eller utvecklas inom teater och musikal - vad vill just DU göra?

Vårterminen 2024!

Vår kurskatalog är öppen och du kan nu gå in och boka en längre eller kortare kurs under VT2024. Under sportlovet kommer vi erbjuda ett begränsat antal kurser med 3 tillfällen som går att boka redan nu. Fler kurser läggs ut i januari och februari. 
 

Lov- och Kortkurser

  • Lovkurser - För att hitta kurser under lovtider, t.ex. på sportlovet, påsklovet eller sommarlovet  - Välj inriktning Lovkurser högst upp i Kurskatalogen.

  • Kortkurser - För att hitta kortkurser som ges under övriga tider - Välj först den inriktning du är intresserad av, t.ex DANS eller MUSIK. Välj sedan Kortkurs som ämne, så ser du endast de kortkurser som ges inom den valda inriktningen.

Gå direkt till Lovkurser

Gå direkt till Kortkurser

Klicka in på "Nyfiken på Kulturskolans kurser" längre ner på sidan för att se lärare och elever berätta om våra ämnen.

Om du inte hittar vad du söker, ge inte upp. Lediga platser dyker upp kontinuerligt under terminen, så kolla gärna kurskatalogen igen. Du kan även göra en intresseanmälan till en kurs som för närvarande är fullbokad. Det gör du via knappen "Intresseanmälan" på en fullbokad kurs.

Sociala medier

Vill du få inblick i vår verksamhet löpande - följ oss på sociala medier! Vi delar med oss frikostigt. Det är också ett av de lättaste sättan att hitta in till vår kurskatalog.

Kulturskolan Huddinge (@kulturskolanhuddinge) • Foton och videor på Instagram

Kulturskolan Huddinge | Huddinge | Facebook

Evenemangskalender Kulturskolan

Se fler händelser

Kontakt