Tre glada ungdomar i färgglada peruker med mera spelar teater.

Välkommen till Kulturskolan Huddinge!

Kulturskolan erbjuder barn och unga undervisning i dans, musik, teater, musikal och sång. Kulturskolan har egna lokaler i Huddinge centrum, Skogås och Vårby Gård. Men du hittar oss också ute på skolor, bibliotek, fritidsgårdar och idrottshallar. Dansa, spela instrument, lär dig musikproduktion eller utvecklas inom teater och musikal - vad vill just DU göra?

Höstlov 2023!

Nu har vi lagt ut många av vår Höstlovskurser som ges vecka 44. Kurserna är 1 (100 kr) eller 3 (300kr) tillfällen långa  och kan vara ett utmärkt tillfälle att prova på ett nytt ämne eller fördjupa dina kunskaper i det ämne du redan brinner för!

Kort- och Lovkurser

  • Lovkurser - För att hitta kurser under lovtider, t.ex. på sommarlovet eller höstlovet - Välj inriktning Lovkurser högst upp i Kurskatalogen.

  • Kortkurser - För att hitta kortkurser som ges under övriga tider - Välj först den inriktning du är intresserad av, t.ex DANS eller MUSIK. Välj sedan Kortkurs som ämne, så ser du endast de kortkurser som ges inom den valda inriktningen.

Gå direkt till kurskatalogen

Klicka in på "Nyfiken på Kulturskolans kurser" längre ner på sidan för att se lärare och elever berätta om våra ämnen.

Om du inte hittar vad du söker, ge inte upp. Lediga platser dyker upp kontinuerligt under terminen, så kolla gärna kurskatalogen igen. Du kan även göra en intresseanmälan till en kurs som för närvarande är fullbokad. Det gör du via knappen "Intresseanmälan" på en fullbokad kurs.

Sociala medier

Vill du få inblick i vår verksamhet löpande - följ oss på sociala medier! Vi delar med oss frikostigt. Det är också ett av de lättaste sättan att hitta in till vår kurskatalog.

Kulturskolan Huddinge (@kulturskolanhuddinge) • Foton och videor på Instagram

Kulturskolan Huddinge | Huddinge | Facebook

Evenemangskalender Kulturskolan

Se fler händelser

Kontakt