UngHuddinge på Discord

På UngHuddinge digitala mötesplats på Discord kan du som är 13 -19 år komma och hänga online. Här kan du chatta, prata, spela spel ihop eller dela tankar och intressen med andra. Du kan chatta i grupp eller enskilt och du kan välja mellan röstsamtal eller textmeddelanden. Personal finns på plats alla vardagar kl. 15.00 - 20.00 och alla deltagare ska följa våra regler.

Vad är Discord?

Discord är en röst- och textchatt app som bland annat används för att prata med andra deltagare när du t.ex. spelar spel. Eller så kan du chatta och utbyta tankar och idéer.
Läs gärna mer på Discords egen webbplats. Discord kan användas på mobilen, surfplattan eller datorn och är kompatibelt med iOS, Android och Linux. Du kan ladda ned en app eller logga in i webbläsaren.

Vad ÄR EN SERVER?

Discord ger dig möjligheten att skapa ett inbjudningsexklusivt hem för din community - ett ställe där ni kan prata, umgås och har roligt. Du kan gå med i UngHuddinge

Vill du vara med?

För att besöka UngHuddinge på Discord behöver du:

 1. Ha en smart telefon, surfplatta eller dator
 2. Ha tillgång till internet
 3. Ladda ned appen eller använda en webbläsare
 4. Skapa ett konto och anslut till servern med denna länk: https://discord.gg/XqvDPwE8ys

Regler
Som besökare på  UngHuddinge server på Discord förväntas du följa våra regler. Den som bryter mot reglerna kan komma att få sin tillgång till servern begränsad helt eller delvis samt tas bort. Din närvaro på UngHuddinge server på Discord innebär att du accepterar reglerna, inklusive alla ytterligare ändringar som kan komma att göras i servern.

Regler för UngHuddinge på Discord

 1. Respekt
  Du måste respektera alla användare, oavsett vad du tycker om dem. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi håller en god ton till varandra.
 2. Ingen skräppost eller länkar
  Stör inte chatten genom att skicka skräpinlägg eller spamma i chatten. Länkar kan bara publiceras av admin.
 3. Personliga uppgifter
  Lägg inte upp identifierbar personlig information så som telefonnummer, adresser etc.
 4. Inga annonser
  Vi tillåter inte någon form av annonser, vare sig det gäller andra Communities eller streams. Har du material du vill dela där du känner dig tveksam fråga alltid en admin (fritidsledare) först.
 5. Inga stötande namn och profilbilder
  Du kommer att bli ombedd att ändra ditt namn eller din bild om de anses olämpliga.
 6. Bemötande
  Vår stäva är att UngHuddinge ska vara en trygg Community där alla känner sig respekterande och välkomna. Direkta och indirekta hot eller kränkningar, såsom rasistiska, homofobiska, sexistiska åsikter/skämt och mobbning samt nedsättande språkbruk gentemot andra användare är förbjudet. Olämpliga inlägg raderas av admin (fritidsledare) och du kan även bli utesluten från servern om det är återkommande beteende samt polisanmälas.
 7. Inget NSFW eller obscent innehåll
  Inget NSFW eller obscent innehåll. Detta inkluderar text, bilder eller länkar med nakenhet, sex, rått våld eller annat grafiskt stötande innehåll.
 8. Följ Discord Community-riktlinjerna
  Du hittar dem här: https://discordapp.com/guidelines
 9. Hjälp till med tryggheten
  Om du upptäcker något som bryter mot reglerna eller något som får dig att känna dig otrygg bör du kontakta personalen. Vi vill att man ska känna sig välkommen på den här servern!

 Interna rutiner/regler

 • Vi behöver se till att de som är i servern är ungdomar. Detta gör vi genom att ve ber de i privatvisa deras ansikte på bild. Efter att du sett att det är en ungdom kan du tilldela en roll: medlemskap Glöm inte att lägga till mötesplats om ungdomen går till våra mötesplatser.
 • Personuppgifter få inte skrivas eller sägas i våra plattformar. Om det gör är det viktig att des tas bort samt noteras(rapporteras) vad som har skett maila då till chef/arbetsledare.
 • Rensa chattloggen efter varje aktivitet är avslutad
 • Ta bort (sparka) alla som inte tilldelats en roll innan du loggar ur.

Uppdaterad 14 juli 2021

Var informationen till din hjälp?