Digital fritid

Välkommen till Huddinges digitala fritidsgård som fylls med innehåll av fritidsledare och inbjudna gäster. Digital fritid riktar sig främst till dig som är 13-19 år.

Digital fritid är en digital fritidsgård som du kan besöka var du än befinner dig, så länge du har tillgång till internet. Vi vill ge alla Huddinge kommuns ungdomar en meningsfull fritid och uppmuntra till delaktighet och kreativitet.

Livesändningar på Instagram

Varje måndag–fredag klockan 16.00-20.00 är den digitala fritidsgården bemannad på Instagramkontot UngHuddinge. Under dessa timmar håller fritidsledare och inbjudna gäster olika livesändningar på kontot.

UngHuddinge på Instagram

Den digitala fritidsgården erbjuder olika typer av aktiviteter, som open stage-konserter med Rockville, låtworkshops, yoga, styrketräning, frågesport och andra kreativa uttryck – samt en del samhällsinformation och svar på aktuella frågor. 

Logga in för att kommentera

För att kunna delta med kommentarer och så, behöver du vara inloggad på ditt eget konto på Instagram.

Hitta hit

Den digitala fritidsgården finns på Discord under namnet unghuddinge#6792, samt på UngHuddinges Instagramkonto.

UngHuddinge på Instagram

Öppettider

Den digitala fritidsgården är bemannad främst måndag-fredag klockan 16.00–20.00. Tiderna kan ändras vid röda dagar och dylikt.

Program

På UngHuddinges Instagramkonto finns information om vad som händer framöver på gården.

Åldersgräns

Den digitala fritidsgården är till för dig som är ungdom i Huddinge kommun. Den riktar sig främst till dig som är 13-19 år gammal, men det finns ingen fast åldersgräns.

Var med och förbättra digitala fritidsgården

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Vi kommer att hantera dina lämnade uppgifter för att kunna behandla dina synpunkter. Den lagliga grunden för vår behandling är "allmänt intresse", se huddinge.se/gdpr 

Uppdaterad 5 september 2023

Var informationen till din hjälp?