Gruppträning

Information rörande corona

  • Huddingehallens träning 85+ är inställd med anledning av coronaviruset.

  • En del av gruppträningen flyttas utomhus.

  • Gruppträningar med extern instruktör ställs in ifall antalet anmälda understiger 6. 

  • Gruppträningar med intern instruktör körs om vi har personal på plats, även om de är färre än 6 anmälda.

  • Vi i Huddingehallen har reducerat antalet platser per pass, för att försäkra oss om att alla kan hålla ett säkert avstånd till varandra.


Hitta och boka pass

Testa träningspass som bland annat yoga, pilates, BODYPUMP®, cykel och vattengympa. Schemat uppdateras kontinuerligt och kan ändras vid sjukdom eller om få deltagare anmäler sig. 

Boka på webben

Du behöver vara registerad kund för att boka gruppträningspass via webbbokningen. 

Hitta till webbbokningen

Boka på telefon

Du kan även boka ett gruppträningspass på telefon: 08-535 37 260

Ny användare

Första gången du använder webbokningen måste du registrera dig som ny användare. Det gör du genom webbokningen eller på telefon.

Här registrerar du dig 
Här registrerar du dig, mobilversion


Passbeskrivning


Bokningsregler

Incheckning

För att din bokning ska gälla måste du ha passerat ingångsspärren innan klassen startar annars har du förlorat din plats och det räknas som en missad avbokning. Du blir avprickad på pass när du kliver in igenom spärren. Det gäller dig som bokat på nätet. Har du bokat din plats i receptionen måste personalen pricka av dig.

Väntelistan

Om ett pass är fullbokat kan du ställa dig på väntelistan. Om någon bokar av sig så flyttas du automatiskt upp till en fast plats. Det är därför viktigt att även boka av om du står på väntelistan. Flyttas du upp till en fast plats så får du ett mejl om det. Väntelistan slutar fungera en timme innan passet startar.

Avbokning

Passen måste avbokas senast en timme innan passet börjar. Om du missar att avboka tre klasser blir ditt kort spärrat och då kan du inte boka pass på webben. Vill du låsa upp kortet kostar det 100 kronor och det gör du i Huddingehallens reception.


Uppdaterad 30 mars 2020

Var informationen till din hjälp?