Om oss

Sjödalsgymnasiet ligger i Huddinge centrum. Bor du i området slipper du resväg och rusningsträngsel. Annars ligger skolan på bara några minuters gångavstånd från pendeltåg och bussar. Det är lätt att ta sig hit. På Sjödalsgymnasiet går elever från både Huddinge och andra kommuner.

Elever och lärare i korridor.

På Sjödalsgymnasiet sätter vi dig som elev i fokus. Vi är måna om att du ska få en bra utbildning som gör dig väl förberedd för ett yrkesliv eller vidare studier på universitet och högskola.

Vi vet att när det är arbetsro på lektionerna kommer eleverna långt. Våra duktiga lärare finns här för att hjälpa er att komma framåt, utvecklas och överträffa er själva. Därför är detta skolan du ska välja om du vill lyckas!

Varje dag erbjuder vi våra elever gratis frukost i vår restaurang. I skolan finns dessutom ett café och en elevkår som anordnar aktiviteter för elever. Vi lägger stor vikt på teambuilding och värdegrundsarbete för att du ska få en så bra skoltid som möjligt. Vi gör vårt yttersta för att du ska överträffa dig själv!

Är du är nyfiken på oss – tveka inte att höra av dig till vår studie- och yrkesvägledare.

Uppdaterad 12 oktober 2022

Var informationen till din hjälp?