Om oss

Först och främst – varmt välkommen till Sjödalsgymnasiet! Vi vill bidra till din utveckling när du formellt blir vuxen. Det kommer du att bli under tiden hos oss, med det ökade ansvar för ditt liv som det innebär. Här i menyn hittar du allt från schema och läsårsplan. Samt öppettider till vår populära restaurang och café.

Elever och lärare i korridor.

På Sjödalsgymnasiet sätter vi dig som elev i fokus. Vi är måna om att du ska få en bra utbildning som gör dig väl förberedd för ett yrkesliv eller vidare studier på universitet och högskola.

Vi vet att när det är arbetsro på lektionerna kommer eleverna långt. Våra duktiga lärare finns här för att hjälpa er att komma framåt, utvecklas och överträffa er själva. Därför är detta skolan du ska välja om du vill lyckas!

Varje dag erbjuder vi våra elever gratis frukost i vår restaurang. I skolan finns dessutom ett café och en elevkår som anordnar aktiviteter för elever. Vi lägger stor vikt på teambuilding och värdegrundsarbete för att du ska få en så bra skoltid som möjligt. Vi gör vårt yttersta för att du ska överträffa dig själv!

Är du är nyfiken på oss – tveka inte att höra av dig till vår studie- och yrkesvägledare.

Uppdaterad 18 februari 2022

Var informationen till din hjälp?