Om oss

Först och främst – varmt välkommen till Sjödalsgymnasiet! Vi vill bidra till din utveckling när du formellt blir vuxen. Det kommer du att bli under tiden hos oss, med det ökade ansvar för ditt liv som det innebär. Här i menyn hittar du allt från schema och läsårsplan till öppettider i vår populära restaurang och café.

På Sjödalsgymnasiet sätter vi dig som elev i fokus, vi är måna om att du ska få en bra utbildning som gör dig väl förberedd för ett yrkesliv eller studier på universitet och högskola. Vi vet att när det är arbetsro på lektionerna kommer eleverna långt och med tanke på att våra lärare är väldigt duktiga och vill hjälpa er att komma framåt, utvecklas och överträffa er själva är detta en skola att välja om du vill lyckas!

Varje dag kan du äta gratis frukost i vår restaurang och i skolan finns två caféer och en elevkår som anordnar aktiviteter för elever. Vi lägger stor vikt på teambuilding och värdegrundsarbete för att du ska få en så bra skoltid som möjligt. Vi gör vårt yttersta för att du ska överträffa dig själv!

Är du är nyfiken på oss – tveka inte att höra av dig till någon av våra studie- och yrkesvägledare.

Uppdaterad 15 september 2020

Var informationen till din hjälp?