Fritidshem för mellanstadiet - Eftis

Eftispersonal:

Nina, Denize

EFTIS: 
Eftis är en öppen verksamhet för elever som går i åk4-6. Verksamheten börjar när skoldagen är slut och håller på till dess att vi stänger kl.16.15. Eleverna meddelar alltid någon i personalen när de kommer och går samt skriver upp sig i en pärm där de kryssar ut sig vid hemgång. Vid lov börjar verksamheten kl.08.00.

Mellanmål serveras i matsalen c:a 14.15-15.15

Aktiviteter

På Eftis kan barnen bland annat: spela olika spel, pyssla, läsa serie eller vetenskapstidningar, titta på film, Tv-spel. Vi har även en verkstad där barnen kan skapa saker så som målningar, pärlplattor, smycken och mycket annat. Vissa dagar är vi ute. Vi håller då främst till på baksidan av Skogskällans skolgård nära skogen. Här finns de möjlighet till att exempelvis gunga, spela bandy, basket, fotboll. Det går givetvis också bra att vara ute annan tid.

Mellanmål 

Serveras i matsalen 14.15-15.15

Kontaktuppgifter

För att ge er information så ber vi er att skicka e-post adress samt ert barns namn och klass till. All information gällande Eftis sker via Internet. Vi vill även ha telefonnummer hem, mobil till båda föräldrar och till någon nära anhörig.

Lov

Under loven gäller andra öppettider och fler aktiviteter erbjuds. 

Övergång från 3:an till 4:an

Har fritidsplats inte sagts upp 2 månader innan höstterminens start till 4:an hamnar man per automatik på Eftis.

Kontakt

Vid frågor rörande vår verksamhet får du mer än gärna kontakta oss på telefon: 08-53530628

Uppdaterad 22 augusti 2023

Var informationen till din hjälp?