Nytt nummer av Vårt Huddinge

19-11-26

Nyhet

Titta in i huset på höjden i Mellansjö som är vinnare av årets byggnadspris, möt Daniél Kallonas i Skapaskolans kök där det skapas ekologisk, närproducerad och framför allt god mat och läs på om hur de nya parkeringsreglerna fungerar i Huddinge. Möt också Maria Soxbo, författare, influencer och en av grundarna av Klimatklubben i Huddinge som ger oss klimatsmarta tips.

Vårt Huddinge nummer 5 2019 som blädderbar digital tidning

Vårt Huddinge nummer 5 2019 (pdf)

I senaste Vårt Huddinge som delades ut i helgen presenteras de tolv vinnarbilderna från fototävlingen Huddingeleden. Vi får hälsa på hemma hos Huddingefamiljen Älvenstrand Sahlström som vill inspirera andra att leva hållbart och får hänga med barnen från Vistaskolan när de gör ett av sina uppskattade besök hos de äldre på Västergården. Läs också om:

  • hur det fungerar med snöröjning i vinter

  • varför prao både är bra för elever och företag

  • succén med fältfika för barn mellan 10-12 år - ett samarebte mellan Svenska kyrkan och kommunens fältsekreterare

  • vilka skolor som vann årets instagramtävling #jagfårvarajag.

Om du inte fått tidningen hem i brevlådan kontakta redaktör Lotta Segelberg på telefon 08-535 301 95 eller via e-post: varthuddinge@huddinge.se.

Lyssna på Vårt Huddinge

Vårt Huddinge är tillgänglig för dig som har svårt att läsa text, eller för dig som föredrar att lyssna. I tidningen finns QR-koder intill varje artikel. Scanna in koden med mobilen och tidningen läses upp av en riktigt röst.

Du behöver inte ha papperstidningen till hands för att lyssna på Vårt Huddinge. Du kan välja att  lyssna i din mobil eller med hjälp av datorn:

huddingetaltidning.se/varthuddinge

Du kan också prenumerara så får du ett meddelande när en ny inläst tidning finns. Ladda ner den som  app i I-tunes (för Iphone) och Google Play (för Android). Klicka på Publikation och välj Vårt Huddinge efter installation. 

Det går också att få tidningen på Daisy-skiva då den skickas ut med Huddinge taltidning, läs mer här

Uppdaterad 26 november 2019

Var informationen till din hjälp?