Nominera till priser och stipendier inom området kultur och fritid

Känner du någon som visat engagemang, gjort insatser eller en prestation och bidragit till ett bättre Huddinge? Då kan du nominera till Huddinge kommuns priser för ideella insatser, idrottspriset, kulturpriset och stipendium för unga talanger.

Presentation av 2019 års vinnare

Ideella insatser i kultur- och fritidsverksamhet

Huddinge kommuns pris för ideella insatser inom kultur- och fritidsverksamhet ska gå till en person eller grupp som har gjort värdefulla ideella insatser för invånare i Huddinge.

Ideella insatser i kultur- och fritidsverksamhet

Idrottspriset

Huddinge kommuns idrottspris ska gå till en person eller grupp för en prestation eller insats inom idrottsområdet. Det kan handla om någon som gjort det möjligt för andra att idrotta och utvecklas, en idrottsutövare eller någon som bidragit på annat sätt till idrottslivet i Huddinge.

Idrottspriset

Kulturpriset

Huddinge kommuns kulturpris ska gå till en person eller grupp för en prestation eller insats inom konst och kultur. Det kan vara till exempel en konstnär eller musiker eller någon som bidragit på annat sätt till kulturlivet i Huddinge.

Kulturpriset

Stipendium för unga talanger

Stipendium för unga talanger ska gå till talangfulla personer inom idrotts- eller kulturlivet i åldrarna 7 till 20 år. Det kan handla om någon som är framgångsrik inom sitt område eller bidragit på annat sätt inom idrotts- och kulturområdet i Huddinge.

Stipendium för unga talanger

 

Uppdaterad 17 februari 2020

Var informationen till din hjälp?