Kontakta näringslivssektionen

Nyhetsbrev för företagare

Nedan hittar du kontaktuppgifter till oss på näringslivssektionen. Vill du ha regelbundna tips på aktiviteter för dig som är företagare i Huddinge? I så fall kan du prenumerera på näringslivssektionens nyhetsbrev och få tipsen och evenemangsinbjudningarna rakt ner i din inkorg.

Pia Forsberg

Pia Forsberg

Näringslivschef

Pia Forsberg är näringslivschef och arbetar övergripande med näringslivsfrågor och samarbetsforumet Arena Huddinge.
Agneta Persson Hellsten

Agneta Persson Hellsten

Företagslots

Agneta Persson Hellsten är Huddinges företagslots, med uppdrag att hjälpa dig som företagare i dina kontakter med Huddinge kommun. Som näringslivsutvecklare är Agneta dessutom specialist på frågor som handlar om etablering och exploatering.
Karolina Krön

Karolina Krön

Näringslivsstrateg

Karolina Krön är näringslivstrateg och arbetar med analys, uppföljning, åtgärdsplaner och kommunens näringslivsstrategi. Karolina arbetar även med utvecklingsområdet Flemingsberg.

Edward Howard

Edward Howard

VD för Arena Huddinge

Edward Howard är vd för Arena Huddinge. Arena Huddinge är ett forum för kunskapsutbyte och dialog mellan Huddinge kommun och näringslivet, i syfte att stimulera samarbete och utveckling av gemensamma intressen. Edward arbetar även som samordnare för Kungens kurva Skärholmen, som är ett samarbete mellan Huddinge kommun, Stockholms stad och näringslivet.

Nina Uddén

Nina Uddén

Näringslivskoordinator

Nina Uddén är näringslivskoordinator med ansvar för näringslivsevent och nätverk för företag inom samarbetsforumet Arena Huddinge.
Andreas Fogelqvist

Andreas Fogelqvist

Näringslivsstrateg

Andreas Fogelqvist är näringslivsstrateg med huvudfokus på arbetet för ett förbättrat företagsklimat. Andreas arbetar även med näringslivsutveckling i Flemingsberg och kommunikationsstrategi i näringslivssektionens aktiviteter.

Carina Zetterström

Carina Zetterström

Näringslivsstrateg

Carina Zetterström är näringslivsstrateg och arbetar med att lotsa företag som vill bygga och/eller driva förskolor, skolor och verksamhet inom omsorgsområdet. Carina arbetar även med analys och uppföljning inom näringslivsutvecklingsområdet.

Uppdaterad 29 augusti 2019

Var informationen till din hjälp?