Parksommar i Huddinge livesänder i år

20-07-03

Nyhet

Den 8:e augusti drar parksommar i Huddinge igång med en mix av konserter, shower och spektakulär dans för alla åldrar, i olika delar av kommunen – som vanligt med fri entré. Nytt för i år är att delar av programmet livesänds på Huddinge kultur och fritids Facebooksida.

– Vi är stolta över att få presentera ett varierande parksommarprogram med fokus på barn i år. Det blir både 80-tals nostalgi, allsång för barn och rhytm & blues musik med inspiration från 50-talet. En spännande nyhet för i år är att vi kommer att livesända två av föreställningarna på Facebook för att kunna nå en större publik, säger Katarina Borg, kulturutvecklare, Huddinge kommun.

Med anledning av coronapandemin finns det ett begränsat antal publikplatser per evenemang i år. Detta för att följa reglerna kring allmänna sammankomster och kunna hålla avstånd gentemot varandra.

– Genom att livesända spelningar från Stortorpsparken med Lily Locksmith och My Quiet Companion, så gör vi det möjligt för fler att se delar av årets utbud, säger Mirja Timmerlid, kultursekreterare, Huddinge kommun.

Barnens parksommar går i Vårby, Flemingsberg och Trångsund med Bamse, dansgruppen Freestyle Phanatix och Bolibompa-profilen Ayla Kabaca.

Mer information om Parksommar

Mer information om hur du tar det av livesändningen hittar du på www.huddinge.se/parksommar.

Uppdaterad 3 juli 2020

Var informationen till din hjälp?