En trygg vardag med hemtjänst från Huddinge kommun

Vi erbjuder en trygg och stabil leverans av hemtjänst så att du kan fortsätta bo kvar hemma. Våra medarbetare ser till att du får bra omvårdnad och service, och har alltid som mål att du ska känna dig trygg med insatserna från oss.

Så jobbar vi med individanpassning 

När du har beviljats hemtjänst och valt oss som utförare får du en så kallad omsorgskontakt. Tillsammans kommer ni att ta fram en genomförandeplan där du får beskriva hur du vill att dina vård- och omsorgsinsatser ska utföras.

Det gör vi så att vi kan individanpassa våra insatser till dig, och för att du ska kunna känna dig trygg med at det blir så som du vill ha det. Din omsorgskontakt är alltid en undersköterska, och finns även till för att dina anhöriga ska känna sig trygga med de insatser vi levererar.

Hemtjänstpersonal skrattar in i kameran.

Engagerad och omsorgsfull personal

Hos oss jobbar undersköterskor och vårdbiträden, som varje dag möter människor i olika åldrar, med olika bakgrunder och omsorgsbehov.

För att vi ska kunna möta just dina behov på bästa sätt får all personal kontinuerligt utbildning inom exempelvis demenssjukdomar, somatiska sjukdomar, psykisk ohälsa och beroendeproblematik.

Självklart har all personal du träffar tystnadsplikt.

Vi pratar flera olika språk

Alla som jobbar hos oss pratar flytande svenska.

Vi har även kollegor med många andra modersmål, så om du har ett annat förstaspråk än svenska är chansen stor att vi har en kollega som kan prata ditt modersmål.

Det här hjälper vi dig med

Vi vill att din vardag ska fungera så bra som möjligt, utifrån dina behov och förutsättningar.  Vi har insatser som pågår dygnet runt, under årets alla dagar.

Vi hjälper till exempel till med:

  • personlig omvårdnad
  • städning och tvätt
  • handling via digitala inköp
  • ledsagning
  • avlösning i hemmet
  • matlådor
  • trygghetslarm

Hemtjänstpersonal håller brukare i handen.

Ansök om hemtjänst

Vill du veta mer, eller påbörja en ansökan om hemtjänst? Läs vidare, eller hör av dig till oss med dina funderingar. 

Kontakta oss

Ansök om biståndsbeslut

Uppdaterad 22 februari 2024